Overvallen flatwoning in Hatert in gebruik voor illegale prostitutie

De flatwoning in de Nijmeegse wijk Hatert, die vrijdagavond werd overvallen, wordt gebruikt voor illegale prostitutie. Dat bevestigt woningbouwcorporatie Portaal desgevraagd aan de Gelderlander.

Bij de flat was het een komen en gaan van klanten. Er was sinds januari veel overlast, zeggen buurtbewoners die anoniem willen blijven.

Woningbouwcorporatie Portaal stelt diverse klachten te hebben gekregen. ,,Die hebben we onderzocht. De woning werd niet bewoond, maar werd aan sekswerkers ter beschikking gesteld om prostitutie te bedrijven”, zegt een woordvoerder van Portaal. De huur is opgezegd.

Overval

De flatwoning aan de Middachtenstraat zou vrijdag rond half elf door vier mannen zijn overvallen. De overvallers dreigden met een vuurwapen en gingen er met geld en mobiele telefoons vandoor. De politie spreekt in een persbericht van een ‘vermoedelijke woningoverval’. Onderzoek moet uitwijzen of de flat daadwerkelijk is overvallen. Er worden getuigen gezocht die vrijdagavond iets verdachts hebben gezien.

Intercom

,,Ik ben echt overvallen”, zegt een man op het bewuste adres. ,,Het was heel vervelend. Gelukkig ben ik niet gewond geraakt.” De man zegt in de flat te wonen. Hij wil alleen door de intercom spreken en wenst geen bezoek te ontvangen. Heeft zijn flat te maken met prostitutie? De intercomverbinding wordt abrupt verbroken.

Bron: Gelderlander.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *